joi, 12 iunie 2008

Tineri si buni - by Florin

Lista urmatoare de jucatori mi-a fost trimisa de un alt "manager", dar ii stiu pe jucatori si garantez pentru ei. Asa ca iata lista si descrierile, asa cum mi-au fost trimise:

"Emilio Nsue - nu are contract de senior, deci poate fi luat fara negociere cu clubul. Peste 2-3 ani va fi un atacant letal.
Daniele Vantaggiato - poate preferatul meu dupa ce a marcat 62 de goluri intr-un sezon la Steaua. E bun si la inceputul jocului, dar devine incredibil dupa cateva sezoane. E bun de luat si la Manchester, dar pretul e cam mare ~5mil, contractat la Rimini.
Henri Saivet - la Bordeaux, poate fi luat pe gratis
Bogdan Stancu
Pablo Piatti - suma de transfer e infima si se dezvolta excelent
Mika Aaritalo - senzational
Ryhor Filipenko - pe profilul lui Radoi din realitate, devine mai bun decat el insa.
Lulinha - costa sub un milion, dar nu il poti tine mai mult de doua sezoane, creste foarte repede si vei primi oferte mai mult decat tentante.
Anton Sosnin - la Zenith, chilipir, sub un milion.
Adrien - Sporting Lisabona. Cam greu sa pui mana pe el din Romania, dar daca o faci e aur curat. Mijlocas central, playmaker si inscrie destul. Un fel de Van der Vaart.
Alexandr Prudnikov - atacant, de fiecare data cand ajung prin 2012-2013 e star la un club imens, dar trebuie sa platesti destul pe el. 4-5milioane.
Mamadou Sakho - gratis, dar cam greu de luat
Kenan Kodro
Mauro Zarate - valoare mare, dar poate fi luat pe 3 milioane
Karadeniz Batuhan - Besiktas. Nu l-am crescut decat pana la 19 ani, dar juca foarte bine, il tineam titular si probabil ca urma sa mai creasca. Luat gratis.
Nuri Sahin
Hugo Lloris - portar, l-am luat tarziu, din Franta. Am dat vreo 12mil pe el, dar la inceput probabil ca il ie mai ieftin.
John Fleck"

Jucatorii mentionati sunt foarte buni, merita cumparati, unii cam scumpi din pacate, dar nu trebuie luati toti deoadata, asa ca va descurcati voi cumva. Oricum lista e mare si continua sa se mareasca! Noi jucatori maine!

Pana atunci, play on!

Niciun comentariu: